Lidmaatschap

Lid worden

Wat fijn dat jij erover nadenkt om lid te worden van onze club. Korfbal is namelijk een hartstikke leuke sport voor zowel jongens als meiden.

Je hoeft je niet meteen aan te melden, we willen natuurlijk dat jij een goede keuze maakt die voor jou goed voelt. Hiervoor bieden we je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te komen maken met deze leuke sport. Stuur een mail naar: odiscoolland@gmail.com en vermeld in de mail je naam en leeftijd en geef aan dat je graag een keer mee wil komen trainen. We nemen dan zsm contact met je op.

Lid blijven

Wil je lid blijven? Dat vinden we hartstikke fijn. In dat geval hoef jij geen actie te ondernemen, de technische commissie van Odisco bepaald voor 1 juni de samenstelling van de teams en nemen als uitgangspunt dat elk lid de kans krijgt om wedstrijden te spelen.  

Lidmaatschap opzeggen

Denk jij erover om te stoppen met korfbal? Dat vinden wij erg jammer. We vragen je om contact op te nemen met één van de bestuursleden, misschien spelen er zaken die we op kunnen lossen waardoor jij toch lid wil blijven.

Mocht je echt je besluit hebben genomen om te stoppen dan willen we je bedanken voor je sportieve inzet de afgelopen tijd.

Medio februari krijgt elk lid een mail vanuit het bestuur met het verzoek om te reageren of je WEL/NIET lid wil blijven.

Als je geen reactie geeft loopt je lidmaatschap automatisch, heb je aangegeven dat je stopt? In dat geval loopt je lidmaatschap af per 1 juli.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb